X
تبلیغات
راتاتویل - کیک اسفنجی ساده

راتاتویل

موش سر آشپز "هرکسی میتونه آشپزی کنه"

کیک اسفنجی ساده

مواد لازم برای یه قالب ۲۶ سانتی:

تخم مرغ ـ ۶ عدد

آرد سفید  ۶ قاشق سوپخوری

شکر ۶ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر  ۱.۵ قاشق چایخوری

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم. زرده ها رو با شکر و وانیل می زنیم تا سفید و کشدار بشه. سفیده رو جداگانه می زنیم (حتماْ‌ همزن رو بشویید و خشک کنید کاملاْ‌) تا سفت و سفید بشه . زرده و سفیده رو مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم و داخل مایه می ریزیم. بعد از ریختن آرد خیلی مایه رو هم نزنید. فقط در حدی که مواد مخلوط بشن.

 مایه رو توی قالب می ریزیم. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۷۵ درجه می پزیم.

با چنگال امتحان می کنیم که کیک کاملاْ پخته باشه ( وقتی چنگال می زنید چیزی به چنگال نچسبه). بعد کیک رو می گذاریم داخل قالب خنک بشه.

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و نهم تیر 1389ساعت 12:11  توسط موش سرآشپز  |