راتاتویل

موش سر آشپز "هرکسی میتونه آشپزی کنه"

خرمای توپی

 

خرما توپی - موش سرآشپز

مواد لازم:

خرما (بهتره خرمای دشتستان باشه)  حدود ۲۰۰ گرم

کنجد  یک قاشق غذاخوری

مغز گردو - فندق- پسته یا بادام  به مقدار لازم

کره  مقداری

طرز تهیه:

هسته ی خرما را جدا میکنیم و میریزیم در یک قابلمه که بهتر چدن باشه و زیرش را کم میکنیم. چند دقیقه بماند تا خرما ها نرم شود. کنجد را اضافه کرده و خرما را له میکنیم.

دستتان را با کره چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را برداشته و مغز گردو یا فندق یا ... را لای ان گذاشته و به شکل یک توپ انرا درست میکنیم. مغز داخل ان به طور دلخواه است.

نوش جان.

+ نوشته شده در  یکشنبه دوم آبان 1389ساعت 10:16  توسط موش سرآشپز  | 

کیک فوری

 

کیک فوری - موش سرآشپز

مواد لازم:
کره ۷۵ گرم
شکر ۶ قاشق غذا خوری( اگر میخواین شیرین تر باشه بیشتر بریزین)
آرد ۱۰ قاشق غذا خوری
ماست  ۳ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو  ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر  یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ دو عدد
کنجد برای روی کیک ها

طرز تهیه:
ماست و بگینک پودر را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه اجازه بدین تا پف کنه.
بعد تمام مواد را در ظرف ریخته و با همزن حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا تمام مواد کاملا مخلوط بشه. فر رو از قبل گرم کنید. قالب ها (قالب های کیک یزدی)رو آماده کنید. کاغذ رو بذارین توش و با قاشق قالب ها رو پر کنید طوریکه نصف قالب پر بشه.روی آن کمی کنجد بریزین.
کیک ها رو در فر میذاریم با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت.این کیک زیاد شیرین نیست. اگر دوست دارین شیرین تر باشه میتونین دو قاشق شکر بیشتر بریزین.

نوش جان.

+ نوشته شده در  سه شنبه سی ام شهریور 1389ساعت 11:14  توسط موش سرآشپز  | 

نان ناپلی

مواد لازم برای دو نفر :
تخم مرغ  يك عدد
آرد سفيد  150 گرم
نمك  نصف قاشق چايخوري
شكر  نصف قاشق چايخوري
مايه خمير  15 گرم
سس گوجه‌فرنگي  نصف پيمانه
آويشن  نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون  1/4 پيمانه
ريحان تازه چرخ شده دو قاشق غذاخوري
پنير پيتزا يک پيمانه
سير و فلفل  به ميزان لازم
طرز تهیه:
نخست آرد را الك كرده و تخم‌مرغ را اضافه مي‌‌كنيم و مايه خمير را به آن افزوده و هم مي‌زنيم. پس از آن، روغن زيتون را به آرامي به خمير اضافه مي‌كنيم و به مدت ده دقيقه ورز مي‌دهيم تا خمير حالت چسبندگي پيدا كند. سپس آن را به دو قسمت تقسيم مي‌كنيم و به مدت دو ساعت در يك جاي گرم نگه مي‌داريم تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه آن را پهن كرده و سس گوجه‌فرنگي، سير، ريحان، آويشن، نمك، فلفل و شكر را با هم مخلوط کرده و روي خمير مي‌ريزيم. در نهايت پنير پيتزا را روي خمير ريخته و آن را در فري که از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم. وقتي كه روي نان رنگ قهوه‌اي به خود گرفت نان ناپلي آماده است.

طبخ این نان در ناپل ایتالیا رواج دارد.

+ نوشته شده در  جمعه پنجم شهریور 1389ساعت 14:2  توسط موش سرآشپز  | 

طرز تهیه زولبا بامیه به بهانه ی ماه رمضان

زولبیا بامیه- موش سرآشپز

مواد لازم براي شش نفر:
نشاسته  دويست گرم
ماست  دويست گرم
آرد  بيست گرم
روغن جامد  يك قاشق چايخوری
جوش شيرين  نصف قاشق چايخوری
آب يا در صورت تمايل گلاب  يك قاشق سوپخوری

ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم ، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد ، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آن گاه روغن جامد را به آن اضافه مي كنيم و دوباره شروع به همزدن مي كنيم ، سپس به مايع درست شده ، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي زنيم . سپس مايع را در قيف مخصوص مي ريزيم و روي روغن داغ ، فرم مي دهيم . پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي كنيم و داخل شربت قرار مي دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي كنيم .

تهيه شربت :
يك كيلو شكر را در ۳۰۰ گرم آب مي جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهر ليمو ، هل ، و ۱۰ گرم باتقا ‌‌( مايه اي كه قناد ها از آن استفاده مي كنند .) اضافه مي كنيم.

طرز تهیه باميه:

تخم‌مرغ  سه عدد
روغن  جامدیك قاشق مرباخوری
شكر نیم كیلو
آرد دویست گرم
آب  به مقدار لازم
نمك  یك سوم قاشق چایخوری
آب لیمو  دو قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا آب را جوش می‌آوریم،سپس با شعله ملایم آرد را به آن اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم تا خمیر نسبتا سفتی به دست آوریم.سپس روغن را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم (حدود دو الی سه دقیقه)، به طوری كه خمیر  به صورت سفت دربیاید. پس از آن ‌كه خمیر كمی سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را یكی ‌یكی به آن اضافه می‌كنیم تا خمیر خوب ورز بخورد و نرم شود.
برای این‌كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم.
سپس خمیر را در قیف می‌ریزیم و به صورت دایره دایره در ظرف روغن داغ می‌ریزیم. به یاد داشته باشید كه بامیه‌ها را هنگام سرخ شدن، باید مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه می‌كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.
در غیر این‌صورت بامیه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد. به یاد داشته باشید اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است و  نه چیز دیگری

+ نوشته شده در  جمعه بیست و نهم مرداد 1389ساعت 18:21  توسط موش سرآشپز  | 

کیک اسفنجی ساده

مواد لازم برای یه قالب ۲۶ سانتی:

تخم مرغ ـ ۶ عدد

آرد سفید  ۶ قاشق سوپخوری

شکر ۶ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر  ۱.۵ قاشق چایخوری

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم. زرده ها رو با شکر و وانیل می زنیم تا سفید و کشدار بشه. سفیده رو جداگانه می زنیم (حتماْ‌ همزن رو بشویید و خشک کنید کاملاْ‌) تا سفت و سفید بشه . زرده و سفیده رو مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم و داخل مایه می ریزیم. بعد از ریختن آرد خیلی مایه رو هم نزنید. فقط در حدی که مواد مخلوط بشن.

 مایه رو توی قالب می ریزیم. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ۱۷۵ درجه می پزیم.

با چنگال امتحان می کنیم که کیک کاملاْ پخته باشه ( وقتی چنگال می زنید چیزی به چنگال نچسبه). بعد کیک رو می گذاریم داخل قالب خنک بشه.

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و نهم تیر 1389ساعت 12:11  توسط موش سرآشپز  | 

نان چپاتی هندی یا همون نان لواش خودمون

مواد لازم :(برای حدودا ۱۰ عدد نان اندازه ی کف دست)

آرد گندم  ۱پیمانه

آب ولرم  به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

نمک  نصف قاشق چایخوری

خمیر مایه  یک قاشق غذاخوری

روغن مایه یک قاشق سوپخوری

کره  یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

خمیر مایه را با آب ولرم مایل به داغ مخلوط کرده و میگذاریم ۵-۶ دقیقه بمونه تا پف کنه. آرد و نمک . روغن مایع را در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم.خمیر مایه را به مواد اضافه کرده و خمیر را ورز میدهیم. اگر احتیاج به آب داشت کمی آب ولرم اضافه میکنیم. سعی کنید آب رو خیلی کم کم اضافه کنین تا خمیر حالت چسبندگی پیدا نکنه. این خمیر اصلا نباید به دست بچسبه. ۵ دقیقه خمیر رو ورز میدیم .بعد یه دستمال تمیز روی ظرف میکشیم و خمیر رو جای گرمی برای نیم ساعت میذاریم. (من ظرف خمیر رو زیر دو تا پتوی گرم میذارم.) بعد از نیم ساعت حجم خمیر دو برابر شده. حالا خمیر رو یک ربع هم توی یخچال می ذاریم.

به اندازه یک گردو از خمیر برمیداریم و با وردنه روی میز پهن میکنیم. باید قطر خمیر یک میلیمتر بشه. خمیری رو که به صورت دایره باز کردیم از وسط تا میزنیم تا به شکل نیم دایره در بیاد. نیم دایره رو دوباره تا میزنیم. حالا دوباره خمیر رو با وردنه باز میکنیم. قطرش باید یک میلیمتر باشه.

تابه چدتی رو داغ کرده و با کمی کره تابه رو چرب میکنیم. دقت کنین فقط در حد اینکه چرب بشه کره میمالیم. اصلا نباید کره توی تابه معلوم باشه. خیلی کم.

وقتی تابه خوب داغ شد خمیر رو توی تابه میذاریم. تابه باید انقدر داغ باشه که تو ۸ تا ۱۰ ثانیه روی نان لکه های قهوه ای ظاهر بشه. نان رو با یه دستمال تمیز بر میگردونیم و ۸ تا ۱۰ ثانیه صبر میکنیم تا طرف دیگرش هم بپزه. این کار رو چندبار تکرار میکنیم تا نان کاملا بپزه. نان ها را روی یه دستمال تمیز تو ظرف میذاریم و روشون رو هم میکشیم تا خشک نشن.

معمولا بعد از اینکه نان رو از تابه برمیدارن روش کره یا روغن حیوانی می مالن. من این کار رو نکردم چون خیلی چرب میشه.

تجربه ی خوبیه.حتما یه بار امتحان کنین.

نوش جان

+ نوشته شده در  جمعه چهارم تیر 1389ساعت 12:31  توسط موش سرآشپز  | 

خمیر هزار لا

مواد لازم:

آرد سفید  ۳۰۰ گرم

 

کره ۱۵۰ گرم

 

تخم مرغ  يك عدد

 

روغن مایع  يك قاشق سوپخوري

 

جوهر لیمو  يك دوم قاشق چايخوري

 

وانیل  يك دوم قاشق چايخوري

 

نمک  يك قاشق چايخوري

 

آب خنک يك فنجان

 

طرز تهيه خمیر هزارلا :

در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1389ساعت 15:32  توسط موش سرآشپز  | 

بیسکویت شیری

مواد لازم:
بسکویت ساده=1 پاکت(1 لیوان)
شیر=1 پیمانه
شکر=1 پیمانه
شیر خشک=3 پیمانه
کره=50 گرم

طرز تهیه:
1.بسکویت را در مخلوط کن خوب نرم می کنیم.
2. کره را با بسکویت خوب مخلوط می کنیم.
3.بسکویت را در ظرف فر میریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم.
4. بقیه مواد را جداگانه در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و به مدت یک دقیقه به هم می زنیم.
5. مواد را روی بسکویت می ریزم و ظرف را در فر با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی که روی مواد طلایی رنگ شود.
6. سپس ظرف را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و هفتم آذر 1388ساعت 16:3  توسط موش سرآشپز  | 

نان سیب زمینی با پنیر در فر

مواد لازم:
سيب زميني 1 كيلو
تخم مرغ كامل 1 عدد
زرده تخم مرغ 2 عدد
پنير موزاريلا به مقدار لازم
نمك و ادويه به مقدار لازم

طرز تهيه:
1. سيب زميني ها را آبپز كرده سپس در ظرفي با گوشت كوب بكوبيد تا نرم شود.
2. سيب زميني هاي نرم شده را در قابلمه اي ريخته روي حرارت ملايم كمي هم بزنيد تا آب آن كاملا گرفته شود .
3. تخم مرغ و ادويه را به سيب زميني اضافه كرده با دست ورز دهيد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد.
4. ظرف را از يخچال خارج كرده از مواد به اندازه يك توپ كوچك برداشته در دست گرد كنيد سپس وسط آن را كمي خالي كرده با پنير موزاريلا رنده شده پر كنيد سپس روي پنير را پوشانده مواد را به صورت نان كوچك درآوريد.
5. نانها را به صورت جدا از هم در ظرف فري كه كمي چرب كرده ايد بگذاريد. 
6. ظرف را به مدت 20 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا ابتدا زير نانها بپزد و طلايي رنگ شود سپس نانها را با حرارت بالا بپزيد تا زمانيكه روي آنها طلايي رنگ شود. 
7. نانها را به صورت گرم ميل كنيد.

(دستور انحصاري آشپزآنلاين)

+ نوشته شده در  دوشنبه نوزدهم مرداد 1388ساعت 13:3  توسط موش سرآشپز  | 

شیرینی شکلات با بیسکویت

مواد لازم:
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
بسکویت ساده پتی بور به مقدار لازم
شیر 1 لیوان
پودر کاکائو 4 قاشق سوپخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و قطعات شکلات برای تزئین

طرز تهیه:
1. کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.


 

 


 

 

 

 2. شیر+پودر کاکائو+شکر+وانیل را به آن اضافه کرده با همزن دستی روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا وقتی که سس کمی غلیظ شود.


 

 


 

 

3. در ظرف مستطیل شکلی طبق شکل 5 عدد بسکویت کنار هم بچینید سپس کمی از سس شکلات را روی بسکویت ها بکشید. و روی شکلات را دوباره یک طبقه دیگر بسکویت گذاشته و اینکار را ادامه دهید تا وقتی که سس شکلات تمام شود. اطراف بسکویت ها را با سس شکلات بپوشانید.


 

 


 

 4. روی دسر را با پودر نارگیل و قطعات شکلات تزئین کنید.


 

 


 

  5. ظرف شیرینی را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس با کارد آن را ببرید.

+ نوشته شده در  چهارشنبه سی و یکم تیر 1388ساعت 18:6  توسط موش سرآشپز  | 

شیرینی گردویی دارچینی

.مواد لازم:
آرد  225 گرم
کره  185
شکر  110 گرم
زرده تخم مرغ  یک عدد
رنده پوست لیموترش  1 عدد
دارچین  1 قاشق غذا خوری
کشمش  80 گرم
گردوی خرد شده  50 گرم
بکینگ پودر  1 قاشق غذا خوری

طرز تهيه:
1.کره نرم شده را با رنده پوست لیموترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی بهم میزنیم .
2. دارچین و آرد و بکینک پودر را از الک رد میکنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
3. فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمیر را بصورت توپ کوچک در میآوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن میریزیم.
4.  سینی فر را چرب می کنیم البته يا كاغذ روغني انداخته و توپهای کوچک را به فاصله 4 سانتی متر به هم کنار هم میچینیم.
 زمان پخت به مدت 12 الی 15 دقیقه میباشد .

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و سوم تیر 1388ساعت 11:50  توسط موش سرآشپز  | 

چیزکیک آلبالویی

مواد لازم:
بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی) 2 لیوان نرم شده
پودر دارچین کمی
کره ذوب شده 60 گرم
پنیر خامه ای ۶۰ گرم
شکر 1 لیوان
رنده پوست لیموترش 3/1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
زرده تخم مرغ 5 عدد
خامه  3/1 لیوان
سفیده تخم مرغ 5 عدد
مربای آلبالو 1 شیشه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود.
3. بسکویت ها را در ظرف مخصوص چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.


 


 


 
4. ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.


 


 


 

 

طرز تهیه مواد داخل چیزکیک:
1. پنیر خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا مواد کرم ماند شود.
2. زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید.
3. سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.


 


 


 

4. مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید.


 


 


 
5. ظرف چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید).
6. بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود.


 


 


 

7. تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

+ نوشته شده در  شنبه بیستم تیر 1388ساعت 18:22  توسط موش سرآشپز  | 

نان نخودچی

مواد لازم:
آرد نخودچی  نیم کیلو
روغن جامد 250 گرم
پودر قند  250 گرم
زرده تخم مرغ  1 عدد
پودر آرد برنج  2 قاشق (آرد برنج اگر درشت بود اصلا نریزید )
هل کوبیده نصف قاشق چایخوری
خلال پسته  برای تزئین

طرز تهيه:
روغن +پودر قند + هل وقتی کاملا مخلوط شده + آرد نخود چی ، اینقدر ورز می دید تا خمیر لطیف بدست بیاد ، اگر احساس کردید که خمیر خیلی سفته می تونید یک یا دو قاشق روغن اضافه کنید ، کاری که من دیروز کردم و اصلا مشکلی پیش نیومد و خمیر لطیف بدست اومد ، بعد به قطر یک سانت خمیر رو باز می کنید و قالب می زنید و روش یک خلال پسته کوچولو می گذارید و بعد می گذارید تو با دمای 170 به مدت 5 دقیقه چون آرد نخودچی زیاد احتیاج به پختن نداره .

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم تیر 1388ساعت 21:36  توسط موش سرآشپز  | 

کیک موزی

مواد لازم براي 6 نفر :
آرد گندم سفيد  200 گرم
شکر ۱۵۰  گرم
تخم مرغ  2 عدد
کره پاستوريزه  100 گرم
موز رسيده  1 عدد بزرگ
بيکينگ پودر ۲  قاشق چاي خوري
نمک يک هشتم قاشق چاي خوري
جوز هندي  يک هشتم قاشق چاي خوري
دارچين و زنجبيل  از هر کدام يک چهارم قاشق چاي خوري
خامه پاستوريزه  175 گرم
وانيل  يک هشتم قاشق چاي خوري

مواد لازم براي روي کيک :
پودر شکر 115 گرم
آب ليموي تازه 5-4 قاشق غذاخوري

روش تهيه :
کره و شکر را با همزن برقي به مدت 5-4 دقيقه بزنيد. سپس تخم مرغ را يکي يکي به همراه وانيل اضافه کرده و به زدن ادامه دهيد تا مخلوط لطيف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنيد. آرد را همراه با بيکينگ پودر، نمک ، جوز هندي ، دارچين و زنجبيل الک کرده و کم کم به مايه بالا اضافه کنيد . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کيک که از قبل چرب شده و روي آن آرد پاشيده ايد بريزيد. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 45-40 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد و روي آن طلايي شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و از قالب جدا کنيد.
روش تهيه رويه کيک :
ابتدا پودر شکر را در يک ظرف بريزيد. سپس آب ليمو را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بيشتري آب ليمو اضافه کنيد). سپس لعاب را روي کيک سرد شده ريخته و اجازه دهيد کمي خودش را بگيرد و روي آن يک لايه نازک تشکيل شود. سپس کيک را برش دهيد و سرو نماييد

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم تیر 1388ساعت 20:16  توسط موش سرآشپز  | 

شکلات صبحانه

مواد لازم :
پودرکاکائو  2قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ  2عدد
شير  2قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای  50 گرم
کره   3/1 فنجان
پودرقند   2/1 فنجان
خامه فرم گرفته  3/1 فنجان
فندق خرد شده  مقداری

طرزتهيه:
 پودرقند و پودرکاکائو را در ظرفی بريزيد و کره نرم را به آن اضافه کنيد و با ميکسر مخلوط کنيد تا سفت شود شکلات را در بخار کتری قرار دهيد تا ذوب شود و آن را به مايه بالا اضافه کنيد زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنيد تا سفيد و کشدار شود حال تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده ظرف را مدت يکساعت در يخچال بگذاريد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه هجدهم تیر 1388ساعت 10:22  توسط موش سرآشپز  | 

کیک ساده و خوشمزه

مواد لازم:
روغن مایع  2/1 لیوان(120 گرم)
آرد  5/2 لیوان(250 گرم)
بکینگ پودر10 گرم
نمک  1 قاشق چای خوری
شکر ۲/1 لیوان(120 گرم)
شیر 1 لیوان(250 سی سی)
تخم مرغ  2 عدد
وانیل  5 گرم

طرز تهیه:
طرز تهیه:ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم . روغن و شیر را اضافه می کنیم. ارد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و به مایه فوق اضافه می کنیم. به آرامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و در قالب که از قبل چرب شده می ریزیم .و در فر که از قبل با درجه حرارت 200 سانتی گراد گرم شده می پزیم . می توان 4 قاشق از مواد فوق را با 5/1 الی 2 قاشق پودر کاکایو مخلوط کرد و کیک را به صورت دو رنگ تهیه کرد.

+ نوشته شده در  سه شنبه شانزدهم تیر 1388ساعت 19:54  توسط موش سرآشپز  |